Tackbrev finalhelg - SVENSKA PADELLIGAN

Tackbrev finalhelg

Tackbrev finalhelg

Jag vet inte var man ska börja. Inte i någon annan sport finns den gemenskap som finalhelgen har uppvisat. Allt från spelare, ledare och publik till funktionärer, hallvärd och tv-team har fungerat som ett klockspel från Schweiz.

Helgen den 28-29 augusti gick finalen av säsong 2 i Svenska Padelligan av stapeln. Torslanda Padel stod som arenavärd för finalen, trots kraftiga översvämningar bara dagar innan kunde finalen hållas på plats enligt plan. Stor eloge till ägare och anställda på Torslanda Padel ni har gjort ett grymt jobb och haft en service som aldrig tidigare skådats, stort tack ni har varit fantastiska!

Tack till våra underbara funktionärer som tog sin lediga helg för att uppleva denna gemenskap. Tillsammans har ni skapat glädje och positivitet. Det gäller er alla från entrévärdar till poängräknare längst bort, längst ner i hallen. Att vi fick med Isak Svanberg som till vardags är radiopratare och speaker på speedway var en stor succé när det kom till lugn i rösten och förklaringar i hallen.

Tack PadelGoTV för att ni gav alla tittare möjligheten att gratis få se samtliga banor, samtliga matcher under helgen. Det har varit ett nöje att få arbeta med er och jag tror att de 150 personer som tittade redan 07:00 på morgonen också är väldigt glada att få delta på distans i finalen.

Micke Svensson, vilken stjärna du är bakom kameran, du lyfter upp matcherna till att bli något alldeles extra. Du gjorde också ett fint arbete med att få rätt folk framför mikrofonen, samtliga kommentatorer gjorde det utmärkt man kan tro att de aldrig gjort annat.

Tack till våra samarbetspartners Vitamin Well, VSOP, Tretorn. Ni har höjt upplevelsen för hela eventet och goodibagen från er var otroligt uppskattad och bollarna fick högsta betyg. Fina tröjor och priser från VSOP som levererar i världsklass gång på gång.

Sist och allra allra viktigast, SPELARNA!
Jag satt och försökte fundera på vilka spelare som jag träffat under helgen som stack ut lite extra för att tack er speciellt i detta brev. Problemet var att listan blev alldeles för lång. Jag inte varit på ett och samma ställe någon gång, där man hört så mycket gott, så mycket glädje och så mycket beröm till med och motspelare både under och efter match. Padel är något speciellt!!

Stort grattis till alla som fick chansen att medverka under denna toppenhelg!

//Rikard Bergström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *