Information - SVENSKA PADELLIGAN

Information

Information

Den Svenska Padelligan startade under hösten 2020.
Anledningen till att ligan startades är för att skapa ett seriesystem som kopplar ihop stora delar av landet och dess lokala ligor till en stor liga.
Några fördelar med att delta i Svenska Padelligan:

  • Padel för alla. I Svenska Padelligan kommer det finnas plats för alla spelare oavsett hur gammal du är, hur bra du är eller vem du är.
  • Enklare att möta nya spelare i din nivå, det är idag svårt att ”ranka” sig själv.
    I och med att du går med i Svenska Padelligan kommer du tilldelas matcher i den divisionen som du spelar i och kommer automatiskt att få möta nya spelare i din/eran nivå.
  • Tävla, idag finns inget sätt att mäta sig mot andra spelare varken lokalt eller regionalt. Samtidigt som Svenska Padelligan startar så ges också möjlighet till att spelare kan börja mäta sig mot varandra.
  • Tävlingsmatcher istället för kompismatcher. Visst kan det vara lite nervöst att spela en tävlingsmatch men jädrar vad roligt det är då varje poäng betyder så mycket.
  • Ge padel större plats i samhället. Vi vill att man som elitspelare ska kunna leva på padel som sport, genom att vi gör sporten större kommer det att komma in mer pengar vilket i sin tur kommer att ge spelarna bättre förutsättningar.

Svenska padelligan kommer att spela en viktig roll för padel i svenska samhället.
Vi hoppas att du är intresserad och anmäler dig redan idag!

KLICKA HÄR för att komma till anmälan