Om oss

Om oss

Om oss

De padelligor som finns idag styrs till största delen av den ”arena” eller ”Hall” där serien spelas. Vi vill komma ifrån det och ha en liga där alla kan spela och där det blir enklare att hitta matchtider än just den platsen där serien har sitt ursprung.

Vi tror att det skulle var mycket bättre för padel som sport om det fanns en samlingsserie där alla spelar på lika villkor och där alla ges möjlighet att delta. Vi är helt opartiska och har inget intresse i någon padelklubb.

Syfte
Det finns två viktiga delat till varför vi har valt att starta den svenska padelligan.
Det ena är att samla de små lokala ligorna till en större lokal för att enklare ge möjlighet till spelare att möta andra spelare i liknande nivå.

Det andra syftet är att lyfta padel till nästa nivå genom att erbjuda ett strukturerat ligaspel och därmed skapa fler tävlingstillfällen för alla nivåer.

Mål
Svenska padelligan har som målsättning att bli den stora samlingsligan i Sverige. Vi har som målsättning att ge spelare i de högsta regionala serierna möjlighet att leva på sporten. Vi ska bli en viktig aktör för att unga spelare ska fortsätta spela padel och för att dessa ska utvecklas.

Vision

Svenska padelligan blir nordiska padelligan, därmed är vi norra Europas största padelliga.

Tillbaka till blogg